Advertisement

Ολυμπία Χοψονίδου : Ολυμπία Χοψονίδου: Αυτή είναι η τεράστια αλλαγή στην ... - Η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης θα γίνουν γονείς για πέμπτη φορά.

Ολυμπία Χοψονίδου : Ολυμπία Χοψονίδου: Αυτή είναι η τεράστια αλλαγή στην ... - Η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης θα γίνουν γονείς για πέμπτη φορά.. Η ολυμπία χοψονίδου βρέθηκε ανήμερα των θεοφανείων στη βουλιαγμένη και τίμησε και φέτος την… παράδοση που τη θέλει να πέφτει για να πιάσει το σταυρό. Η ολυμπία χοψονίδου, όπως συνηθίζει άλλωστε, ανήμερα των θεοφανείων, βούτηξε για να πιάσει τον σταυρό και στο πλευρό της είχε τα σπανουλάκια. Μάλιστα, η ολυμπία χοψονίδου ανέβασε ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο οποίο φαίνεται να δίνει ένα δώρο στον σύζυγο της βασίλη σπανούλη ως δώρο γενεθλίων. Χθες η ολυμπία ανέβασε στα social media ένα βίντεο στο οποίο έδειχνε πως τα μεγαλύτερα παιδιά της και ο σύζυγός της έσπευσαν στο μαιευτήριο για να υποδεχτούν και να γνωρίσουν το νέο μέλος της. Το κορμί της ολυμπίας χοψονίδου επανήλθε πλήρως και είναι ιδιαίτερα καλλίγραμμο για μητέρα τεσσάρων παιδιών, τα οποία έκανε μέσα σε 6 χρόνια!

Μια υπέροχη ανακοίνωση στα social media έκανε πριν δύο ημέρες η ολυμπία χοψονίδου! Η ολυμπία χοψονίδου, όπως συνηθίζει άλλωστε, ανήμερα των θεοφανείων, βούτηξε για να πιάσει τον σταυρό και στο πλευρό της είχε τα σπανουλάκια. Χθες το ζευγάρι υποδέχτηκε το έκτο τους παιδί και η. Η ολυμπία χοψονίδου φτιάχνει πασχαλινά κουλουράκια με την ενός έτους κόρη της. Οι φωτογραφίες του νεογέννητου έκτου παιδιού τους θα σε ξετρελάνουν!

Ολυμπία Χοψονίδου: Δείτε την αλλαγή που έκανε στα μαλλιά ...
Ολυμπία Χοψονίδου: Δείτε την αλλαγή που έκανε στα μαλλιά ... from www.elenitsolaki.gr
Χθες το ζευγάρι υποδέχτηκε το έκτο τους παιδί και η. Μια υπέροχη ανακοίνωση στα social media έκανε πριν δύο ημέρες η ολυμπία χοψονίδου! Μας δείχνει πως περνάει το σαββατοκύριακο της, η οικογένεια σπανούλη. Είναι, επίσης, γνωστή ως η σύζυγος του έλληνα καλαθοσφαιριστή, βασίλη σπανούλη. Χθες η ολυμπία ανέβασε στα social media ένα βίντεο στο οποίο έδειχνε πως τα μεγαλύτερα παιδιά της και ο σύζυγός της έσπευσαν στο μαιευτήριο για να υποδεχτούν και να γνωρίσουν το νέο μέλος της. Full time μαμά είναι η ολυμπία χοψονίδου και δεν χάνει ευκαιρία για παιχνίδι με τα πέντε αγγελούδια της. Με δέος κοιτώ και την ολυμπία χοψονίδου. Η σύζυγος του βασίλη σπανούλη που τον περασμένο σεπτέμβρη γέννησε και το πέμπτο της.

Χθες η ολυμπία ανέβασε στα social media ένα βίντεο στο οποίο έδειχνε πως τα μεγαλύτερα παιδιά της και ο σύζυγός της έσπευσαν στο μαιευτήριο για να υποδεχτούν και να γνωρίσουν το νέο μέλος της.

Μια υπέροχη ανακοίνωση στα social media έκανε πριν δύο ημέρες η ολυμπία χοψονίδου! Η απόλυτη ευτυχία σε έξι εικόνες. Το πρώην μοντέλο που έβαλε σε δεύτερη μοίρα. Χθες το ζευγάρι υποδέχτηκε το έκτο τους παιδί και η. Συγκεκριμένα, στην πρώτη φωτογραφία η ολυμπία χοψονίδου σχολιάζει Βασίλης σπανούλης και ολυμπία χοψονίδου μοιράστηκαν με το κοινό τους μια ξεχωριστή σέλφι για την επέτειο 10 χρόνων γάμου ! Χθες η ολυμπία ανέβασε στα social media ένα βίντεο στο οποίο έδειχνε πως τα μεγαλύτερα παιδιά της και ο σύζυγός της έσπευσαν στο μαιευτήριο για να υποδεχτούν και να γνωρίσουν το νέο μέλος της. Η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης θα γίνουν γονείς για πέμπτη φορά. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει έξι παιδιά, τα οποία αποτελούν τη μεγαλύτερη. H οικογενειακή φωτογραφία λίγο πριν την αλλαγή του. Η ολυμπία χοψονίδου (κρασνοντάρ, 17 ιουνίου 1983) είναι ελληνίδα μοντέλο, γνωστή για τον τίτλο της ως star hellas 2006 στα καλλιστεία του αντ1. Η ολυμπία χοψονίδου έφερε στον κόσμο στις 20/1 το έκτο της παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι! Με δέος κοιτώ και την ολυμπία χοψονίδου.

Βασίλης σπανούλης και ολυμπία χοψονίδου μοιράστηκαν με το κοινό τους μια ξεχωριστή σέλφι για την επέτειο 10 χρόνων γάμου ! Αν οι ολυμπία χοψονίδου, βασίλης σπανούλης και θοδωρής παπαλουκάς μπουν στην ίδια πρόταση, αυτό που περιμένει κανείς θα είναι η συζήτηση να αφορά σε κάτι… μπασκετικό. Ανάμεσά τους και η ολυμπία χοψονίδου, μητέρα 6 παιδιών, η οποία δεν θα μπορούσε να μην γιορτάζει έτσι, και στη γιορτή της μητέρας η χοψονίδου ευχήθηκε για την ημέρα με χιούμορ και. Και μολονότι η ολυμπία χοψονίδου ήταν η νόμιμη κάτοχος του τίτλου «σταρ ελλάς» και ταξίδεψε στο λος αντζελες προκειμένου να αναμετρηθεί με άλλες 72 καλλονές από όλο τον πλανήτη για την. Χθες το ζευγάρι υποδέχτηκε το έκτο τους παιδί και η.

Ολυμπία Χοψονίδου
Ολυμπία Χοψονίδου from i2.prth.gr
Είναι, επίσης, γνωστή ως η σύζυγος του έλληνα καλαθοσφαιριστή, βασίλη σπανούλη. H οικογενειακή φωτογραφία λίγο πριν την αλλαγή του. Χθες η ολυμπία ανέβασε στα social media ένα βίντεο στο οποίο έδειχνε πως τα μεγαλύτερα παιδιά της και ο σύζυγός της έσπευσαν στο μαιευτήριο για να υποδεχτούν και να γνωρίσουν το νέο μέλος της. Η ολυμπία χοψονίδου βρέθηκε ανήμερα των θεοφανείων στη βουλιαγμένη και τίμησε και φέτος την… παράδοση που τη θέλει να πέφτει για να πιάσει το σταυρό. Βασίλης σπανούλης και ολυμπία χοψονίδου μοιράστηκαν με το κοινό τους μια ξεχωριστή σέλφι για την επέτειο 10 χρόνων γάμου ! Με δέος κοιτώ και την ολυμπία χοψονίδου. Oχι τώρα που είναι έγκυος στο έκτο της, από πριν την έβλεπα με δέος, που ήταν στον αριθμό πέντε. Η ολυμπία χοψονίδου φτιάχνει πασχαλινά κουλουράκια με την ενός έτους κόρη της.

Μάλιστα, η ολυμπία χοψονίδου ανέβασε ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο οποίο φαίνεται να δίνει ένα δώρο στον σύζυγο της βασίλη σπανούλη ως δώρο γενεθλίων.

Η ολυμπία χοψονίδου (κρασνοντάρ, 17 ιουνίου 1983) είναι ελληνίδα μοντέλο, γνωστή για τον τίτλο της ως star hellas 2006 στα καλλιστεία του αντ1. Χθες το ζευγάρι υποδέχτηκε το έκτο τους παιδί και η. Το πρώην μοντέλο που έβαλε σε δεύτερη μοίρα. Μια υπέροχη ανακοίνωση στα social media έκανε πριν δύο ημέρες η ολυμπία χοψονίδου! Φυσικά η ολυμπία μοιράστηκε με τους followers της μία φωτογραφία με τον. Η ολυμπία χοψονίδου ανέβασε μία φωτογραφία αγκαλιά με τον βασίλη σπανούλη όπου φοράει ένα μαύρο μπικίνι και είναι εμφανής η φουσκωμένη κοιλίτσα της. Η ολυμπία χοψονίδου, όπως συνηθίζει άλλωστε, ανήμερα των θεοφανείων, βούτηξε για να πιάσει τον σταυρό και στο πλευρό της είχε τα σπανουλάκια. Πλέον το ζευγάρι περιμένει το έκτο του παιδί όπως ανακοίνωσε επίσημα η ολυμπία χοψονίδου μέσω του instagram. Μας δείχνει πως περνάει το σαββατοκύριακο της, η οικογένεια σπανούλη. Είναι, επίσης, γνωστή ως η σύζυγος του έλληνα καλαθοσφαιριστή, βασίλη σπανούλη. Μάλιστα, η ολυμπία χοψονίδου ανέβασε ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο οποίο φαίνεται να δίνει ένα δώρο στον σύζυγο της βασίλη σπανούλη ως δώρο γενεθλίων. Η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης γιορτάζουν 10 χρόνια γάμου και είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Η ολυμπία χοψονίδου έφερε στον κόσμο στις 20/1 το έκτο της παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι!

Η ολυμπία χοψονίδου ανέβασε μία φωτογραφία αγκαλιά με τον βασίλη σπανούλη όπου φοράει ένα μαύρο μπικίνι και είναι εμφανής η φουσκωμένη κοιλίτσα της. Oχι τώρα που είναι έγκυος στο έκτο της, από πριν την έβλεπα με δέος, που ήταν στον αριθμό πέντε. Ο βασίλης σπανούλης και η ολυμπία χοψονίδου αποτελούν ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz! Σε παλιότερη συνέντευξή του, ο βασίλης σπανούλης είχε δηλώσει για τη. Μας δείχνει πως περνάει το σαββατοκύριακο της, η οικογένεια σπανούλη.

Ολυμπία Χοψονίδου: Η μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της | fthis.gr
Ολυμπία Χοψονίδου: Η μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της | fthis.gr from image.fthis.gr
Η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης θα γίνει για έκτη φορά γονείς και δεν μπορούν να κρύψουν την ευτυχία τους. Η πρώην star hellas ανέβασε στο προφίλ της ένα βίντεο όπου κάνει. Η ολυμπία χοψονίδου, όπως συνηθίζει άλλωστε, ανήμερα των θεοφανείων, βούτηξε για να πιάσει τον σταυρό και στο πλευρό της είχε τα σπανουλάκια. Η πρώην σταρ ελλάς είναι ξανά έγκυος και σε περίπου δύο μήνες θα κρατά στην αγκαλιά της το έκτο της παιδί. Σε παλιότερη συνέντευξή του, ο βασίλης σπανούλης είχε δηλώσει για τη. Το πρώην μοντέλο που έβαλε σε δεύτερη μοίρα. Βασίλης σπανούλης και ολυμπία χοψονίδου μοιράστηκαν με το κοινό τους μια ξεχωριστή σέλφι για την επέτειο 10 χρόνων γάμου ! Ανάμεσά τους και η ολυμπία χοψονίδου, μητέρα 6 παιδιών, η οποία δεν θα μπορούσε να μην γιορτάζει έτσι, και στη γιορτή της μητέρας η χοψονίδου ευχήθηκε για την ημέρα με χιούμορ και.

Η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης θα γίνει για έκτη φορά γονείς και δεν μπορούν να κρύψουν την ευτυχία τους.

Το πρώην μοντέλο που έβαλε σε δεύτερη μοίρα. Μας δείχνει πως περνάει το σαββατοκύριακο της, η οικογένεια σπανούλη. Η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης γιορτάζουν 10 χρόνια γάμου και είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Σε παλιότερη συνέντευξή του, ο βασίλης σπανούλης είχε δηλώσει για τη. Η απόλυτη ευτυχία σε έξι εικόνες. Ανάμεσά τους και η ολυμπία χοψονίδου, μητέρα 6 παιδιών, η οποία δεν θα μπορούσε να μην γιορτάζει έτσι, και στη γιορτή της μητέρας η χοψονίδου ευχήθηκε για την ημέρα με χιούμορ και. Η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης θα γίνει για έκτη φορά γονείς και δεν μπορούν να κρύψουν την ευτυχία τους. Χθες το ζευγάρι υποδέχτηκε το έκτο τους παιδί και η. Έχουν αποκτήσει 6 παιδιά, τα οποία αποτελούν τη μεγαλύτερη επισφράγιση της. Πλέον το ζευγάρι περιμένει το έκτο του παιδί όπως ανακοίνωσε επίσημα η ολυμπία χοψονίδου μέσω του instagram. Αν οι ολυμπία χοψονίδου, βασίλης σπανούλης και θοδωρής παπαλουκάς μπουν στην ίδια πρόταση, αυτό που περιμένει κανείς θα είναι η συζήτηση να αφορά σε κάτι… μπασκετικό. Είναι, επίσης, γνωστή ως η σύζυγος του έλληνα καλαθοσφαιριστή, βασίλη σπανούλη. Η ολυμπία χοψονίδου (κρασνοντάρ, 17 ιουνίου 1983) είναι ελληνίδα μοντέλο, γνωστή για τον τίτλο της ως star hellas 2006 στα καλλιστεία του αντ1.

Posting Komentar

0 Komentar